Over de praktijk

Mijn praktijk is gevestigd in het Eerstelijns Centrum (ECT) in Tiel. Het is kleinschalig en persoonlijk van opzet. Er heerst een sfeer van vertrouwen, veiligheid en respect.

In hetzelfde gebouw werken veel disciplines in de eerstelijnszorg. Dit zijn aparte praktijken of praktijken in een samenwerkingsverband.

Mijn praktijk heeft geen formeel samenwerkingsverband.

 

Persoonlijke aandacht voor jou, van mens tot mens, is voor mij vanzelfsprekend. Omdat jij uniek bent, zoek ik naar de vorm van hulpverlening die bij jou past. 

Ik werkt eclectisch en beschik over een breed gevarieerd aanbod van benaderingen om naar problemen en ervaringen te kijken.  Ik maak gebruik van effectieve behandelmethoden uit verschillende stromingen in de psychologie en communicatieleer.

Het inzicht dat je hierdoor krijgt versterkt je gevoel van eigenwaarde. Je krijgt weer grip op je situatie en vindt nieuwe wegen om er mee om te gaan en de balans in je leven te herstellen.

Na de telefonische aanmelding of de aanmelding per mail streef ik  ernaar de gesprekken zo snel mogelijk te laten plaatsvinden. Een gesprek/sessie duurt 50 minuten.